Kuvings
שירות מצוין
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר מסחטת כל הפירות והירקות Kuvings EVO820 קובינגס
שושה
16.01.2024
המוצר יקר מדי. התוצאה מיץ לא צלול מלא סיבים. קשה מאוד לנקות את הסיביםאין יתרונות
קשה לנקות את המסננת למרות המברשות. המיץ לא צלול, מלא סיבים
דאני כהן
08.02.2023
מסחטה פרות וירקות לפי ההוראות של היצרן לא באמת מותר להכניס את הפרי שלם... קשה לה לעבוד עם גזר.. צריך לחתוך לפני ולהשרות כמה שעות את הגזר במים . .. תפוזים סוחטת אבל עם הגרעינים מה שנותן טעם מריר למיץ.. רל תשכחו רימונים צריך לפתוח לגרגירים ואז. מאד קשה לשים במכונה.. אני מעבירה דרך משפך רחב.. לדעתי יקר לתוצאהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
תפוח שלם סוחטת
צריך לחתוך ולהשרות במים פרות קשים . .. סוחטת גם את הגרעינים של התפוזים והמיץ קצת מריר... מסננת של הסמודי אין פתח יציאה לפוסלת ואז צריך לרוקן מידיי פעם.. הכלי של הסורבה סביר.. אי אפשר לערבב עם עוד פרי
מסחטת מיצים מעולה, אני מכינה בה הכל! היתרון שלה שהיא פועלת על בסיס סחיטה איטי. מוציאה מיצים טבעיים נהדרים! לא צריך לחתוך את הפירות והירקות ניתן להכניס אותם שלמים. אמינה ואיכותית! קלה לניקויזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
איכותית
מקצועית
קלה לניקוי
מקצועית
קלה לניקוי
אין
מסחטה שעובדת על בסיס של סחיטה איטית. עושה עבודה נהדרת בסחיטה של פירות קשים כגזר , סלק ועוד. גם אם לפעמים "נתקעת" בלחיצת הכפתור REVERSE בורג הסחיטה משתחרר ומרסק את הפרי על נקלה. בגלל פתח ההזנה הבטיחותי יש צורך לחתוך את הגזר או הסלק או כל פרי אחר על מנת שניתן יהיה להזינם.כמשתמש רב שנים של מסחטה מהירה אני ממליץ על מסחטה זו שבניגוד לסחיטה המהירה המיץ יוצא במרקם מרובה סיבים.שקט
איכות מיץ מעולה
מתמודד עם פירות קשים על נקלה
פתח הזנה בטיחותי
אביזרים נילווים לניקוי
איכות מיץ מעולה
מתמודד עם פירות קשים על נקלה
פתח הזנה בטיחותי
אביזרים נילווים לניקוי
קושי בניקוי המסננת העדינה למרות המברשות.
מודעה
מסחטת מיצים מפרי שלם Kuvings דגם EVO820 NS-1226CBC2 מטאלי EVO820 NS-1226CBC2 מטאלי - .
עד 7 ימי עסקים
1,589 ₪ 1,589 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 1,589 ₪