מתחממת מהר מאוד מוכנה לעבודה תוך כמה שניות
למה בחרנו בחנות הזו?
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 16 שנים
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר מכונת אספרסו Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B דה לונגי
רושם את הביקורת הזו כי אני בעצמי נעזר בביקורות כדי לקנות מוצרים ואפשר להגיד שזה לרוב מציל ואף מדייק את הקנייה תמיד.מסכם בתור בריסטה מזה 6 שנים ומנהל בר בהרבה מקומות בעבר ובהווה .זו אחת ממכונות הקפה הביתיות שמשפחתי קנתה לאורך השנים . כבר שלוש שנים כמעט בבעלותי עושה בממוצע 7 כוסות קפה ביום.יכול לומר שברמת המחיר מדובר בסוס עבודה רציני שלא בא לשחק משחקים אמינות גדולה ונוחות בפעולה למי שרוצה קפה ברמה יחסית גבוהה במינימום מאמץ בעזרת הטחינה והדחיסה האוטומטית. אין ספק פינוק מלא מתחממת מהר מאוד בערך 15 שניות כבר מוכנה לעבודה ראש החליטה עובד בשיטת אינפיוזר ( יחידת חליטה נעה) שזו השיטה הכי פשוטה שקיימת למכונות קפה בתור אחד שטועם קפה ממכונות מתקדמות בעלות 2 דוודים יכול לומר שהמכונה הזו מגיעה לכ 80 אחוז מרמת קפה של בתי קפה כמובן שיש צורך לכוון את רמת הטחינה וכמות המים כדי להגיע לאספרסו לא פחות ממצויין לרמת המחיר .אין ספק שיש צורך לשמור על נקיון המכונה באופן שוטף על מגש הטפטופים מיכל המים ראש הסטימר ואם מדובר בניקוי אבנית בעת שהמכונה מתריאה על כך רק עם חומר ייעודי של דלונגי!! אני הייתי ממליץ לנקות את היחידה הפנימית כל שלושה שבועות לפחות להזרים עליה מים ולנגב עם מטלית יבשה.(טיפ למקצוענים -לקנות שפורפרת קטנה של גריז למכונות קפה עם תקן אוכל nsf ולגרז גומיות פנימיות ואת יחידת החליטה בחלל הפנימי כשהיא במצב פתוח)ועכשיו על הסטימר - הקצפתי בהרבה סטימרים זה האהוב עליי אין ספק שהוא סטימר מצויין שמוציא חלב חלק וקטיפתי (תורידו את החלק עליון ששומר עליו ותקציפו רק עם הזרבובית עם החור היחיד שבפנים) בגמר הקצפה תזרימו מים חמים דרך הסטימר כדי לנקותו מבפנים ואז יכולים לעבור לחליטה נוספת טיפ נוסף בסיום כל הכנה של מנת אספרסו להוריד מים לנקות את יחידת החליטה ואז לכבותבקיצור מכונה מצויינת במחיר מצויין פשוט אהבתי .זמן שימוש במוצר: מעל שנה
אין חימום כוסות עליון ...לא יודע כמה קריטי
מיכל מים קצת קטן למרות שמספיק
מיכל מים קצת קטן למרות שמספיק
בשורה תחתונה - מוצר טוב מאוד למשתמש הפשוט.חשוב מאוד לכוון את המכונה לפולים שלכם,- לרדת בדרגת הטחינה באמצעות הכפתור האחורי, אחד אחד , כל פעם טחינה אחת לפחות-לבחור את הטמפ המתאימה (לרוב 4) ממליץ לראות יוטיוב של מומחי קפה על המכונה הזו כדי להבין בדיוק איך לעשות את הכיוונון הראשוניזמן שימוש במוצר: מעל שנה
אוטומטית לגמרי, קלה לתפעול
גריינדר לא טוחן מאוד דק, ולכן לא סוחט את כל הארומה של הפולים
idan.parker
31.05.2023
יש לנו את המכונה מעל שנתיים.עד לפני התקלה היינו מרוצים מאד.לפני כשבועיים הפסיקו לצאת מים מהפיה של הקפה.אחרי שבוע הגיע טכנאי מקצועי ואדיבאבל.....עלות ביקור טכני: 345 ש"חעלות חלק: 640 ש"חבקיצור עקיצה,תחליטו לבד האם להתקרב.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
אהבנו את הקפה
עלות תיקון וטכנאי כמו מכונה חדשה
מ.קפה לא מוצלחת כולל השירות מחכים 14 יום חוצפה אני לא ממליץ ב שום פניםזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
אין
מכונה מצויינת, תמורה טובה למחיר, קלה לתפעול וללא תקלות
ההסבר בחוברת של המכונה לא מדוייק בנוגע לתהליך ניקוי האבנית
amitayitzkovich
21.09.2021
המכונה כמעט חודשיים אצלי קפה מצוייןקלה לתפעול הקרמה טובהמקציף טוב מאודזמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
קלה לתפעול
מחיר
מחיר
רועש טחינה חזק לדעתי
לקוח מאוכזב
27.07.2021
לא לגעתקפה דלוח ביותר, לא להשוואה עם יתר המכונותהשירות על הפנים, ללא שום שיפור…. אם בא לך להגיע למחסן ברחוב המרכבה בחולון פעמיים בחודש , ולהמתין 14 יום כל פעםאחראיות של חשמל שלום לא שווה את הנייראין
קפה חלש גם במקסימום פולי קפה
מכונת אספרסו Delonghi Magnifica S ECAM 22.110.B דה לונגי