קטן
נמצאו 68 חוות דעת על מוצר סטרימר Xiaomi Mi Box S שיאומי
סקירת Wisebuy
לירן עבדי , 26.12.2021
8.3
תומך בהתקני בלטות' כמו מקלדת ואוזניות אלחוטיות, גישה למגוון אפליקציות אנדרואיד, יחידה קטנה ולא מורגשת, שלט פשוט וקומפקטי
מקשי שלט לא ניתנים לתכנות, קליטת Wi-Fi מגמגמת, ללא כניסת Ethernet, כבל חשמל קצר
בשורה התחתונה
ה-Mi Box S של Xiaomi התגלה כסטרימר המתאים לשימוש הבסיסי והיום-יומי של המשתמש הממוצע. תכונות כמו שיקוף סמארטפון לטלווזיה, צפייה ביוטיוב או התחברות לממשקי תוכן כמו נטפליקס, פרטנר וקודי, עברו מעולה. ההתקנה הראשונית הרגישה מסורבלת בגלל מיעוט המקשים בשלט הרחוק המצורף. והיעדר חיבור רשת פיזי וקליטת WiFi בעייתית רק הוסיפו לתסכול. מערכת ...
שי
09.11.2023
אחלה מוצר - פשוט עובד. משתמש בו לצפיה בסלקום TV, נטפליקס ודיסני.זמן שימוש במוצר: כשנה
פעם בכמה חודשים צריך להוציא אותו מהחשמל ולהכניס. ממש לא היסטרי.
לשים לב ברכישה שזה דור שני, ההבדלים משמעותיים והמחיר לא. הדור הראשון עם AndroidTV 9 והשני עם GoggleTV 11. הראשון תומך רק בHDR10 והשני גם בHDR10+ ובDV. השני עם בלוטוס 5.2 והראשון עם 4.0. השני HDMI2.1 והראשון HDMI2.0. הנסיון שלי הוא בעיקר בניגון קבצי מדיה מקומיים דרך כונן חיצוני ולא בסטרימינג.זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
סטרימר זול שתומך ב4K עם HDR10+ וגם DV. תומך בכל גירסאות האודיו עם אפליקציה מתאימה. עובד חלק גם בקבצים גדולים. מערכת הפעלה גוגל טיוי עם אנדרואיד 11 וממשיך לקבל עדכוני תוכנה. בלוטוס 5.2. HDMI2.1 חלקי (לא תומך ב-8K). קומפקטי. ממשק עבודה נוח וגם השלט. הרחבת אחסון עם כונן חיצוני או כרטיס SD עם מתאם. צריכת חשמל אפסית 2-5 וואט.
USB2.0 ולא 3.2 שמהיר יותר משמעותית. אין חריץ SD וצריך להשתמש במתאם USB. זכרון עבודה 2GB מינימלי וגם שטח אחסון 8GB מינימלי.
התומר
07.03.2023
רכשתי את המכשיר לפני כשנה וחצי. תוך פחות מחודש השלט הפסיק לעבוד, אז החלפתי את השלט. אחרי קצת יותר מחצי שנה המכשיר עצמו התחיל לעשות בעיות בחיבוריות לאינטרנט האלחוטי של הבית, עד כדי כך שפשוט כבר לא היה ניתן לעבוד איתו.זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
זול
09.02.2023
סטרימר מעולה!!!!זמן שימוש במוצר: כשלושה חודשים
4k ומהיר
לא מצאתי חסרונות
יש לי 2 בבית שחיברתי לטלויזיות פשוטות כבר למעלה משנתיים . אני גם מחברת למקרן וזה פשוט נפלא. יש לי נטפליקס יוטיוב וערוצים ישראלים אם הויפי חזק אין בעיהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
אין צורך להתחבר לכבלים. זול.
אין אפשרות להוריד את כל האפלקציות
24.01.2022
מכשיר ממש מעולה מעולהזמן שימוש במוצר: מעל שנה
קטן נוח
קשה לראות אם הוא דלוק או מכובה
מוצר מצוין וזול מבית שיאומי למרות שזה דגם 2018 הוא עדיין מקבל עדכונים.זמן שימוש במוצר: כחודש
נותן תמורה גדולה למחיר
אין
אחלה סטרימר. פועל מהר ונח לשימושזמן שימוש במוצר: כחודש
מגיב מהר. נח לשימוש
כפתורים יעודיים בשלט לנטפליקס ואמזון פריים וידאו
כפתורים יעודיים בשלט לנטפליקס ואמזון פריים וידאו
אין מספרים בשלט שזה מעצבן באפליקציות כמו של פרטנר למשל כי אין אפשרות לבחור ככה לאיזה ערוץ רוצים לעבור (אפשר רק לדפדף ברשימה עד שמגיעים)
מעולה ביחס למחירזמן שימוש במוצר: כחצי שנה
מחיר
אין חיבור אינטרנט
קניתי את הסטרימר לפני כשנה ב-250 שח מאייבורי.הסיבה לקנייה הייתה כדי להפוך טלוויזיה LG ישנה ונאמנה (משנת 2013 :)) לטלוויזיה חכמה.מאז אני חורשת בעיקר על נטפליקס (זנחתי את הוט לגמרי, ומשאירה אותם רק בגלל הערוצים הישראליים).הורדתי אפליקציה של MAKO ועוד כמה זניחות,אבל השימוש העיקרי הוא לצורך חווית הסדרות בנטפליקס.המכשיר קטן, השלט נוח. וסה"כ מרוצה!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
המכשיר מתחבר דרך Wi-Fi
לא תופס מקום
מודיע על עדכונים
חסך לי החלפת טלוויזיה
לא תופס מקום
מודיע על עדכונים
חסך לי החלפת טלוויזיה
הדלקת הטלוויזיה מתבצעת דרך השלט של הוט/טלוויזיה
מדי פעם צריך לנתק מהחשמל לאפס אותו(לעיתים רחוקות)
ערוצים ישראליים אינם עוברים חלק(יש דיליי ולא נוח)
מדי פעם צריך לנתק מהחשמל לאפס אותו(לעיתים רחוקות)
ערוצים ישראליים אינם עוברים חלק(יש דיליי ולא נוח)
תמונת המוצר
אחלה מוצר במחיר משתלםזמן שימוש במוצר: כחודש
מכשיר מהיר, פשוט לשימוש
לא ניתן להדליק את המכשיר מהשלט, רכשתי שניים ובשניהם אותה בעיה אז פשוט משאיר אותו דלוק
מחיר טוב יש אפשרות לנטפליקס וליוטיוב בצורה נוחה וטובהזמן שימוש במוצר: כחודש
ציינתי.
אין
רכשנו את הסטרימר לפני חודש, עד עכשיו הוא עובד מצויין ללא בעיות. הרבה אפליקציות, יש אפשרות לחיבור ליוטיוב ונטפליקס, ואם אני לא טועה גם סלקום TV. הגודל שלו קומפקטי ככה שאפשר למקם אותו בכל מקום והוא לא יפריע, אפילו מאחורי הטלוויזיה. החסרון היחיד הוא שהוא עובד רק על WiFiזמן שימוש במוצר: כחודש
גודל קומפקטי
הרבה אפליקציות
הרבה אפליקציות
עובד רק על WiFi
מודעה
סטרימרXiaomi MI BOX S שיאומי מחודש\עודפים\תצוגה 3944 סטרימר Xiaomi Mi BoX S שיאומי מחודש\עודפים\תצוגה מוצר חדש-ערכה מלאה אחריות לשנה . לבעלי רשת קווית\אפשרות לחבר כבל רשת ,מומלץ לרכוש את המתאם רשת קווית UE200 במוצרים הנלווים שנבדק ומותאם למכשיר הMI BOX-
עד 6 ימי עסקים
179 ₪ 179 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 179 ₪