Fujicom
למה בחרנו בחנות הזו?
משלוח חינם
אספקה מהירה
נמצאו 8 חוות דעת על מוצר תנור בנוי Fujicom FJBI65L פוג'יקום
קניתי אותו מעולם הקולנוע ב2020 עד עכשיו הוא אצלי ללא תקלה אחת ממש ממליץ הבעיה העיקרית שלי זה הטיימר שהוא אנלוגי ולא דיגיטלי וזה קצת מפריע לבישולים ארוכיםאבל זה כבר סיפור אחר ממליץ מאודזמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות האפייה, נוחות התפעול, תכניות הפעלה, עמידות לאורך זמן
טמפרטורת הדלת
נקנה לפני כשנה בשימוש כמעט כל שבוע בעיקר לאפיית חלות. אופה מצויין נראה שמד הטמפרטורה מציג טמפרטורה שהיא נמוכה ממה שבפועל. למדנו עם הזמן לעשות את ההתאמותזמן שימוש במוצר: כשנה
איכות האפייה, נוחות התפעול, תכניות הפעלה, עמידות לאורך זמן
טמפרטורת הדלת
קניתי אותו לפני כשבוע וטרם יכול להעריך את המוצר עצמו. הבעיה הגדולה היא (וזה בולט בעין) יש לי הרגשה כי היזה אידיות מוכלט כתב את המדריך למשתמש. אין שום התאמה בין ציורים במסמך זה בחלק של הסבר על הפוקציות תנור לסימנים בלוח בקרה. אני כבר לא מדבר על הגודל " מיקרו" של סימנים הלה אשר אי-אפשר לזהות אותם ללא זכוכית מגדלת. מאוד מכווה שהתנור יעבוד יותר טוב מאשר עשויה חוברת הסבר.זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
טרם יודע
רשום לעיל
קבלתי מה ששלמתי. לא להתקרב לתנור הזה. קניתי ב יוני 2020 והפסיק לעבוד לאחר מספר פעמים. אני מחכה מעל ל 3 חודשים לחלקים ולא נראה שיש סיכוי שיגיע בקרוב. לא מצליח להשיג את החלק מהיבואן, ואנחנו בנתיים בלי תנור. לא יאומן!!זול זה יקרנראה טוב חיצונית
לא עובד ןאין חלקים לתיקון
לא להתקרב למוצר הזה.
היה לי תנור של סאוטר שעבד מצוין מעל 15 שנים. זול זה יקר
לא להתקרב למוצר הזה.
היה לי תנור של סאוטר שעבד מצוין מעל 15 שנים. זול זה יקר
יופי של תנור במחיר מצחיק. אופה מעולה.מחיר נמוך, אופה מצוין ומהר מאוד
קצת קשה לקרוא את הכיתוב מעל הכפתורים ( הטמפרטורות)- אבל...מתרגלים ומסתדרים
מוצר איכותי במחיר ממש זול מומלץ בחוםחשבתי לקנות משהו ב-3 אלף בסוף קניתי אותו ב 700 ש''ח כולל משלוחאיכותי
נוח לשימוש
מחיר זול
נוח לשימוש
מחיר זול
נראה קצת ישן לא משהו מודרני
תנור במחיר זול אבל עובד מצויין מחמם כמו שצריך נקנה ב בתאריך 20\20\24\4 למי שלא מחמם אמון זה תנור טוב ואני חושב שלא צריך יותר מי זה מחמם טוב
עדים בזכוכית אבל לא משמעותי
יוני
19.04.2020
מוצר מעולה ביחס למחיר שלו. מאוד חם, אופה אחיד ומחיר ממש משתלם. (נקנה לפסח כך שבינתיים השתמשנו בו רק לשבוע וחצי, ככה שזה לא מלמד על העמידות לאורך זמן)מתחמם מהר ואופה מצויין.
הצטברות אדים וטיפות על הדלת אבל לא משמעותי.
מודעה
תנור בנוי Fujicom FJBI65L פוגיקום FJBI65L נפח תא האפייה: 65 ליטר מס תכניות בישול ואפייה: 9 טורבו אקטיבי: תכנית אפייה בה עובדים דלת פנימית מזכוכית מלאה לניקוי קל ומהיר
עד 5 ימי עסקים
880 ₪ 880 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 880 ₪