צלול
נוח ויפה
הרבה תקלות
danielleharel92
13.06.2023
מההתחלה התקלקל מלא. כל חודש טכנאי. מרעיש ומתקתק. המכשיר מתחמם ופולט ריח של פלסטיק שקוף. לא מומלץ בכללזמן שימוש במוצר: כשנה
אין
שבוע אצלנו ולמים יש טעם לוואי חזק של פלסטיק שרוף . חזרתי לשתות מי ברז , מתכוון להחליף כי זה בלתי נסבל , עאלק מים נקיים וטהוריםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
מעוצב יפה
לא מרעיש.
אמין מאוד.
לא מרעיש.
אמין מאוד.
עדין מדי כשיש ילדים בבית...
היתה לי בעייה עם ברז המים שהיה משתחרר כל כמה חודשים. דיברתי עם המנכ"ל, שלחו לי טכנאי הביתה והנושא נפתר.זמן שימוש במוצר: מעל שנה
דיברתי עם המנכ"ל, שלחו לי טכנאי הביתה והנושא נפתר.
היתה לי בעייה עם ברז המים שהיה משתחרר כל כמה חודשים.
nurithason0
24.02.2021
מוצר על הפנים .התרחקו ואל תיפלו ברשת של השירות והיחס ..עם כל הכבוד לשירות וליחס כמה אפשר לראות טכנאים שבאים והולכים כל שבוע ..לוקחים לתיקון מוצר חדש ומחזירים אותו באותו מצב ולפעמים יותר גרוע ..חבל על הכסף שלכם ..לא להתקרב !!!!!יחס טוב ..עונים לטלפוניםמגיבים להודעות ..מגיעים ..אבל לא ניגמר ..רומן מתמשך ..
לא מחמם ולא מקרר ..ובשבת לא עובד בכלל
לחצני טאץ נוחים לתפעול
מים קרים ורותחים בדיוק כמו שצריך
kerencohen778
25.10.2020
יש לי אותו כבר כמעט 5 שנים ללא שום תקלות. לדעתי המתקן הכי יפה שראיתי עד כה והכי טוב. חימום מהיר והרתחה מלאה, דיגיטלי, קומפקטי, מעוצב יפה
אין
לאחר בדיקה קפדנית וחקירה אין סופית למערכות השונות בשוק,קניתי מערכת אוסמוזה הפוכה עם מסננים אמריקאים אצל צלול לפי ההמלצה של איתמר וכמו שהובטח ע"י אכן המים נקיים, צלולים טעימים והכי חשוב בריאים. אנחנו מרוצים מאוד מים צלולים וטעימים ברמה ששום מסנן אחר לא מתקרב אליו.
הקרח יוצא שקוף
הקרח יוצא שקוף