Sharp
ותק של 22 שנים
נמצאו 5 חוות דעת על מוצר מקרר מקפיא עליון Sharp SJ3650 517 ליטר שארפ
מוטי
21.09.2023
המקרר הכי גרוע שהיה לי . מקרר חדש בן חודש ימים והכרטיס האלקטרוני התקלקל , המקרר הושבת עד להחלפת הכרטיס , כרגע כל הזמן אני בחשש שיתקלקל שוב זמן שימוש במוצר: כחודש
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור
נפח תא ההקפאה
eli22gur
11.08.2023
שקט ויפה חיסרון: מצטברת שכבת קרח בתא ההקפאה. הטכנאי אומר שזה נורמלי. לא נראה לי ההיו לי מקררים מסוגים שונים בעבר והאחרון של שארפ ולא נתקלתי בתופעה כזאתרעש המנוע, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות
חלוקת תאים של תא הקירור, נוחות הניקיון
מקרר שקט, יפה ויזואלית, סידור פנימי נוח, מרווח, תא הקפאה גדול בהשוואה למקררים בסדר גודל דומה.אומנם חסרה לי תאורה בתא ההקפאה.עד כה, מרוצה מהרכישה.זמן שימוש במוצר: כחודש
מזל
27.06.2022
המקרר אצלי רק יום אחד.מראה מרשים ביותר,שקט ומקווה שאהנה מבחינת התפעול שלו.האכזבה/הפתעה על אף שבכל מקום רשום,זה שאין תאורה בכלל בתא ההקפאה.בחוברת ההדרכה מצוין שבדגם הזה אין.פעם ראשונה שנתקלת במקרר בלי תאורה בתא ההקפאה.חבל מאודזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, נוחות הניקיון
a0545459716
11.04.2022
מקרר נהדר, שקט לגמרי, עיצוב מדהים. אמנם קיבלתי אותו לפני מספר ימים בלבד אבל אפשר בהחלט להתרשםזמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
רעש המנוע, חלוקת תאים של תא הקירור, נפח תא ההקפאה, שמירה על טריות פירות וירקות, נוחות הניקיון, עמידות לאורך זמן
מודעה
מקרר מקפיא עליון 517 ליטר Sharp דגם SJ3650W לבן SJ3650W לבן - .
עד 10 ימי עסקים
מכירה אישית מכירה אישית משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: מכירה אישית