Xiaomi
למה לקנות ב-zap?
עד 12 תשלומים
קנייה בטוחה
שירות מצוין
נמצאה חוות דעת אחת על מוצר אוזניות Xiaomi Redmi Buds 6 Active True Wireless שיאומי
יונה
08.01.2025
כמה דברים, האריזה שלהם ממש נוחה ההכנסה והוצאה של האוזניות מאוד נוח, הם נדבקות מגנטית כך שאם פתחתם הפוך כלום לא נופל לכם .האוזניות נוחות מאוד על האוזן בכך שהן לא מעייפות או גורמות לכאב, אני שומע בהם המון פודקסטים (דיבור) ומשהו שמאוד התרשמתי זה חיי הסוללה שמחזיק לי 5 שעות ולפעמים יותר יש להם מחסור רציני בעוצמת הווליום ( אני משתמש עם אוזניה אחת ) כך שאם אתם בסביבה רועשת אפילו ברכב עם חלון פתוח ב50 קמש תתקשו לשמוע את הצד השני (יש לי אוזניה של פלנטרוניקס M70 בודדת ששומעים איתה כל כך חזק כאילו זה אוזניות חוט )למוזיקה פחות הייתי ממליץ עליהם, אפשר לשמוע אבל הם לא משהו בכלל הבסים הם מרגישים דמוי בס.. לגביי חיבור: איך שפותחים את המארז הם מתחברות כמעט מיד , תמיד היו זמינות בקבלת שיחה.לגביי חיבור מספר מכשירים: וזה שוב משהו שהפריע לי אין אפשרות להתחבר למספר מכשירים בו זמנית ( משהו שיש היום כמעט בכל אוזניה בלוטוס ) וזה חיסרון ענק .בצפייה בווידאו הרגשתי דלאיי בין הקול לשפתיים באוזניות הקודמות M70 של פלנטרוניקס שרכשתי אותם לפני 5 שנים לא היה טיפה דלאיי והם היו עוד עם בלוטוס 4.0 ואלה עם 5.3 וקיים דלאיי פשוט לא מבין את זה אם תשתמשו איתם בבית או במשרד לשיחות טלפון או שמיעת פודקסטים הן מעולות ! אחלה מחיר זמן שימוש במוצר: כחצי שנה
נוחות על האוזניים, נוחות הלחצנים, זמן סוללה, גודל וניידות
איכות הצליל, איכות הבאסים
תמונת המוצר
מודעה
אוזניות TWS אלחוטיות Xiaomi דגם Redmi Buds 6 Active שחור Redmi Buds 6 Active שחור - .
עד 10 ימי עסקים
169 ₪ 169 ₪ משלוח חינם משלוח חינם מחיר סופי: 169 ₪