בישול אחיד בכל התנור , נפח ענק של תא האפייה 60 ליטר
ניקוי קל , מדהים ביופיו נותן שיק נהדר למטבח.
Smeg
SC551X Smeg
נמצאו 2 חוות דעת על מוצר SC551X Smeg
המוצר הוא מוצר נהדר , אני שף במקצועי ועבדתי בחיי עם המון תנורים, והוא עולה על תנורים מקצועיים מבחינת הרמה בכמה וכמה דרגות קודם כל בישול אחיד בכל חלקי התנור בשל הטורבו האקטיבי ואין מצב שהבישול לא מגיע לכל חלקי התנור , דבר שני זה התוכניות הרבות, 8 במספר המאפשרות את כל סוגי הבישול בסטנדרט איטלקי גבוהה במיוחד כיאה למוצר המיוצר באיטליה.ודבר אחרון ולא פחות חשוב קל מאוד לניקוי הן בשל תוכנית האידוי המנקה את התנור מכל לכלוך קשה והן בשל הזכוכית המתפרקת ודלת הזכוכית ללא טביעת האצבעות , בקיצור יופי של מוצר שווה כל שקל!!!כלום , תנור נהדר
קניתי את התנור ב יולי 2010 כלומר לפני כ 7 חודשים. הוא מחמם למעלה הרבה יותר מלמטה. האוכל יוצא שחום מלמעלה ולא מבושל מלמטה. הורדתי עד לשלב התחתון בתנור. עדיין האפיים והבישול בעוצמה לא זהה. גם בטורבו אותו סיפור. הזמנתי טכנאי. הוא המליץ לי לחמם 20 דקות על חום גבוה ביותר ורקכאשר הנורה נכבית להכניס תבנית, ואם יש צורך להנמיך חום. עשיתי כפי שהציע. לא השתפר. השבוע אתקשר שוב ואנסה לברר. בינתיים... לא ממליצה. עוגות כמובן אין אפשרות לאפות בגלל האפיה הלא אחידה. מזון אני הופכת במהלך הבישול שיצלה מכל הצדדים. אני מודעת לכך שיש לחברה שם טוב ואני מקווה שמדובר רק בתנור האישי שלי ולא בכל הסידרה.בינתיים אין.
פשוט לא עושה את הפעולה הבסיסית של חימום אחיד.
SC551X Smeg