Gold Line
אספקה מהירה
נמצאו 4 חוות דעת על מוצר שואב אבק נגרר Gold Line ATL3060 גולד ליין
yoav3217backup
23.11.2021
שואב פשוט ביותר, עושה את העבודה.עשה את העבודה לשנה שנתיים ושבק.מתחמם מהר מאוד. רועש. לא תמיד שואב הכלזמן שימוש במוצר: מעל שנה
נוחות התחזוקה, אביזרים
איכות הניקיון
רעש בעת הפעולה, אורך כבל החשמל, עמידות לאורך זמן
עידו
21.09.2020
מוצר באיכות הירודה ביותר שישהתפרק ב 5 דקות הראשונות של עבודהאין!!!!!!
נשבר בשאיבה הראשונה אחרי 5 דקות
לא ראיתי כזה דבר מימי
לא ראיתי כזה דבר מימי
איכות המוצר מוטלת בספק, בלשון המעטה...פעם היה לי את שואב האבק הפשוט של גולדליין, באותה רמת מחיר, והייתי מרוצה מאד.בגרסה הנוכחית איכות המוצר ירדה לדעתי-איך שקיבלתי את השואב והתחלתי לעבוד איתו, נסדק לי אחד מהצינורות, והספק נאלץ להחליף לי אותו.אחרי שני שימושים נוספים- נפלה הרשת של יציאת האוויר בחלק האחורי, ושוב הייתי צריכה ליסוע ולהחליף.הרשת נוטה להיפגם בקלות וליפול (ואי אפשר להחזירה) ולכן עכשיו הדבקתי אותה עם סלוטייפ רחב.חוץ מזה, המבנה הנוכחי של השואב פחות "אורגונומי" מהדגם הקודם,ולכן הוא נע ביתר-סרבול, ולא נוח לעבודה.ולסיום- חוט החשמל בגרסה זו קצר יותר!למרבה הצער, נראה שהחברה הזו לא במגמת שיפור,הייתי פונה ליצרן אחר.** תוספת אחרי 11 חודש עוצמת השאיבה שלו ירדה לחצי, בלי שום סיבה נראית לעיין.אל תקנו את השואב הזה. חבל על הכסף.רק המחיר
ציינתי בחוות הדעת שלי.
שואב אבק קטן, קל וזול. מתאים לבית בגודל קטן-בינוני. אפשר לשאוב אבק ושערות משטיחים, ספות ומהרצפה (יש לי כלב וזו אחת הסיבות שרכשתי את המוצר). מגיע עם 2 מוטות שמתחברים לצינור עצמו. מגיע עם 3 סוגי ראשים - לשטיח, לפינות ועוד אחד עגול. מוצר טוב למי שלא שואב אבק כל יום אבל רוצה מוצר עם איכות סבירה במחיר זול.זול, חזק, קל, האבק נשאב לתוך מיכל מפלסטיק (ולא שקית) שניתן לשלוף ולשטוף בקלות. רעש של המנוע סביר.
מתחמם לאחר שימוש ארוך, חוט חשמל קצר , צינור שאיבה ידני קצר . הראש לשטיח לא מחליק בקלילות על השטיח.
שואב אבק נגרר Gold Line ATL3060 גולד ליין