Makita
דירוג החנות 4.5
משלוח חינם
ותק של 10 שנים
נמצאו 9 חוות דעת על מוצר מברגת אימפקט Makita DTD152 מקיטה
כאיש גבס אני מעדיף את הדגם הזה להברגת ברגי גבס ללוחות הגבס, קיימים דגמים חזקים יותר אך הם אוכלים לי את הפלטה,זמן שימוש במוצר: מעל שנה
מברגה מקצועית עם 7 נשמות
לא הדגם ההכי חזק אבל מספיק
מברגה מקצועית, אמינה ומספיקה לכלל העבודותזמן שימוש במוצר: כחודש
אמינות
אין
מברגה טובה מאוד לשימוש ביתי,חזקה ועמידה! עובדת פשוט מצויין ואמינה מאוד.התמורה שווה למחיר,איכותית
חזקה ועמידה
נוחה מאוד
חזקה ועמידה
נוחה מאוד
מברגה מצוינת לביתזולה וקלה
אין
מברגה חולנית! חזקה עמידה ומנסיון אישי בתור מתקין פאנלים סולאריים לשעבר המברגה עברה נפילות,מכות ,שעות של עבודה בחום וחוץ מכמה שריטות המברגה עובדת מעולה. דבר אחד נוסף ... באמת שעדיף להוציא קצת יותר בשביל לקבל פי 3 יותר, אל תשקיעו בחיקויים או בחברות לא מוכרות לכו על בוש או עדיפות שלי מקיטה זה רק ישמע יקר אבל לטווח הארוך זה משתלם הרבה יותר מלהחליף מברגה כל שנה או פחותהכל
אין
נוחה לעבודה וחזקה מאוד, מבחינת אמינות לא כמו המקיטה של פעם, אחרי שלוש שנים הלך מנוע, אבל חלקי החילוף זולים ושווה לתקן לבדחוזק, אחיזה נוחה ומשקל
תוצרת סין והאמינות בהתאם
רכשתי יד שניה במחיר נמוך מבעל מקצוע, במצב חיצוני מוזנח, ועבדה לא מעט שעות נוספות.סוללה דרשה טעינה ארוכה מהרגיל בפעם הראשונה,מאז עובדת כחדשה.אמינות, עוצמה גבוהה
אין
כלי מקצועי ברמה גבוהה.מתאים לשימוש כבד של בעלי מקצוע וגם לבית.חוזק ואמינות יוצא מן הכלל.חוזק ואמינות יוצא מן הכלל.
מחיר הוגן לכלי מקצועי
מחיר הוגן לכלי מקצועי
אין
מברגה כפית עם מומנט פיתול חזק, אני קורא לה ה"משכנעת" כי אין בורג שלא משתכנע להתברג או להחלץ. ממליץ להשתמש בבטרייה 4AH לעבודה ממושכת.חזקה, החלפת ביטים קלה ומהירה.
במקומות קטנים וצרים הייתי שמח להיפטר מהבטרייה המגושמת שבקצה הידית.
מברגת אימפקט Makita DTD152 מקיטה