Canon
אספקה מהירה
נמצאו 7 חוות דעת על מוצר מצלמה רפלקס DSLR Canon EOS 5D Mark IV קנון
r0556798965
15.03.2023
מצלמה מהממת ותותחית!!!חמור עבודה!!!לסטילס ולוידיאו הוא פשוט אליפות!!!ממש מבאס שהמסך לא מפקי.. אבל יש הרבה יתרונות שמחפים על זה...בקיצור ממליצה(תאמת ממלציה לבדוק את סדרת הR)זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות צילום סטילס, איכות צילום וידיאו, פוקוס, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
איכות הצילום בלילה
גדעון ניסן - צלם
20.11.2022
מצלמה מדהימה בצילום סטילס ווידאו. סוס עבודה. איכותית ונוחה לתיפעול. שני כרטיסי זכרון שנותנות ביטחון תיפעולי . אני פשוט אוהב אותה ❤❤❤❤❤❤❤❤זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, איכות צילום וידיאו, פוקוס, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
ziv
14.08.2022
מצלמה מטורפת!!! יודעת לעשות הכל, וידאו וסטילס ברמה גבוהה מאוד, פוקוס מהיר ומדוייק, צבעים מדהימים, המון פיצ'רים, מסך מגע, והכי חשוב אני מגיע לתוצאות חלומיות. זאת המצלמה שהתחלתי לחוות איכות צילום אחרת. זמן שימוש במוצר: כשנה
משקל המצלמה
השתדרגתי ממצלמה ממש ממש ישנה , והאמת שווואאאוו!! ממליצה בחום אומנם יקרה מעט אבל אין ספק שתמורת המחיר מקבלים מוצר איכותי מאוד וסוס עבודה . זמן שימוש במוצר: שבוע או פחות
הכל הכל הכללללל אין חיסרון אחד
כלום!
תמונת המוצר
המצלמה היא דבר ראשון מפלצת עבודה!!סוללה עצומה נותנת מעל 1000תמונות ללא וידאו!!הפוקוס מהיר טיל..המסך טוב אבל משתקף בשמש...וחבל שהוא לא מסך מפרקי ואז זה באמת היה מושלם!!וגם המחיר הוא פשוט מטורף...לא הגיוני לקבל מצלמה שאומנם כמה שהיא חיה היא חיה ישנה מ2016...ממילץ לכל מי שחושב על המצלמה-לפנות לR6 כי זה באמת עולם אחר של עדשות ועוד מלאא יתרונות!(מעבד הכי חדש כמו של ה1DX MARK III,מסך מפרקי ועוד מלא)אבל מי שצריך-ממליץ לקנות יד שניה במחיר שפוי!בהצלחה!!זמן שימוש במוצר: מעל שנה
איכות צילום סטילס, איכות הצילום בלילה, פוקוס, חיי הסוללה, עמידות לאורך זמן
איכות צילום וידיאו
משקל המצלמה
מצלמה הכי טובה שהיתה לי אי פעם, כיפית לצילום איכות מטורפת! יצירת אומנות של ממשמהירה מאד, חדה, סוללה מחזיקה המון זמן, חיישן מהטובים בשוק.
איכות צבעים הכי טובה שתקלתי בה אי פעם
איכות צבעים הכי טובה שתקלתי בה אי פעם
קצת כבדה, אבל גם בזה יש הרבה כיף...
מצלמה מקצועית סוס עבודה- רמה מטורפת! נהנת לעבוד איתה כל הזמן. יש לה המון אפשרויות והיא פשוט חלומית לכל צלם שזו עבודתו. אולי הדבר היחיד שהייתי שמחה אם היה זה מסך מתפרק למשל אם אני מצלמת משהו שגבוה ממני אז שאראה.הכל בה מושלם! נהנת לעבוד איתה
הייתי שמחה אם היה מסך מתפרק
מצלמה רפלקס DSLR Canon EOS 5D Mark IV קנון